OutdoorCHEF
Gázgrillek

ikon Gázgrill

gáz gömbgrillek és grill állomások

A legkisebb gáz gömbgrilltől az impozáns, kettős gourmet rendszerrel készült grill állomásokig, az Outdoorchef gáz üzemű grillsütőivel változatos és könnyű a grillezés.

A rozsdamentes acél gázgyűrű égő az összes U-Line 480 modellnél garantálja a grillezés élvezetét hosszú élettartalma alatt. A gyűrű kipróbált és tesztelt alakja biztosítja az optimális hőelosztást és a folyamatos hőfokszabályzási lehetőséget 180°C-tól 330°C-ig. Az EASY FLIP tölcsér rendszer közvetett és közvetlen grillezéshez és ideális védelem a csepegő zsír ellen. A csepegtetőtálca összegyűjti csepegő zsírt és ezután az könnyen eltávolítható lesz. A Zománcozott porcelán grillrács megakadályozza az ételek leragadását. Garantáltan könnyen tisztítható. A grillen megerősített pontok szolgálják a nagyobb stabilitást a gömbgrillnek és a nehéz öntöttvas rácsoknak.

gázgrill ikon gázgrill ikon Easy Flip ikon GÖMB GÁZGRILL EASY FLIP RENDSZERREL

Az EASY FLIP tölcsér segítségével a közvetlen és a közvetett grillezés hőelosztásán válthat, sütés-főzés egyetlen akcióval:
egyszerűen fordítsa meg az EASY FLIP tölcsért. A tölcsér úgy viselkedik, mint egy intelligens védőpajzs, megvéd a lángoktól és a kellemetlen füsttől.

Közvetett grillezés

Közvetlen grillezés, főzés EASY FLIP tölcsérrel

Helyezze be a tölcsért a kis nyílásával felfelé. A hőt ezután egyenesen a közepén a tartozék tetejére vezeti a tölcsér. Ez lehetővé teszi a magas hőmérsékleten való működést.

Közvetlen grillezés

Közvetett grillezés, főzés EASY FLIP tölcsérrel

Helyezze be a tölcsért a nagy nyílásával felfelé, és helyezze a tartozékokat a grillrácsa.
A hő ezután egyenletesen oszlik el a zárt gömbgrillben.

EASY FLIP tölcsér működése

gázgrill ikon gázgrill ikon Australia (A-line) GRILLek

Az Outdoorchef robusztus kialakítású Australia sorozat grill állomásai 3 vagy 4 égősek, elektromos egykezes gyújtással működnek. A tartós öntöttvas biztosítja a tökéletes hőelosztást, az alsó szekrényben elfér a gázpalack, az oldalpolcok összecsukhatóak, a fedéltetőben hőmérő.

Az Austral sorozat grillsütőinek több elemét újratervezték, és 2017-től a újratervezett sorozat is elérhető. A megújult elemek: beépített égő fedővel, hőpajzs/hővédő fedővel, csepegtetőtálca, melegítőrács, ajtópánt.

A gázgrill rendszer gyerekjátékká teszi a közvetett és közvetlen grillezést. A közvetett grillezéshez, a sütés-főzés kihasználásához helyezze a grillezendő ételt középre és gyújtsa meg a két szélső égőt.

KÖZVETLEN GRILLEZÉS

Közvetett grillezés

KÖZVETETT GRILLEZÉS

Közvetlen grillezés